Workshop personalisatie

Op woensdag 31 maart organiseert U Digital voor de tweede keer een workshop omtrent personalisatie marketing voor verschillende deelnemers uit diverse branches. Tijdens deze dag zoomt ons team van experts in op hun startpunt én strategie wat betreft personalisatie marketing. Dit vindt plaats in een fysieke, maar veilige setting.  

Als specialist op het gebied van personalisatie zal samen met de kandidaten gekeken worden hoe ze hun marketing strategie kunnen optimaliseren. Tijdens de workshop staat er dan ook een hoge interactie met de deelnemers centraal. Personalisatie kan op verschillende niveaus en via verschillende kanalen worden toegepast. Zo kun je op kleinschalige basis beginnen met ‘Hallo voornaam’ in een onderwerpsregel, tot volledig afgestemde productaanbevelingen op basis van voorspellingen door zelflerende algoritmes.

Met personalisatie kies je voor:

– Meer conversies

– Hogere klanttevredenheid

– Meer omzet

– Hogere Customer Lifetime Value

Als Datatrics Gold Partner zal er ook uitgebreid ingegaan worden op de Customer Data Platform tooling. Door middel van deze CDP kun je de gehele customer journey van iedere unieke bezoeker personaliseren. Door het combineren van alle beschikbare data uit verschillende kanalen worden vervolgens 360° klantprofielen gecreëerd. Met behulp van verschillende tools kun je dan voorspellen welke content je welke bezoeker op welk moment laat zien.

Dus… Wil jij ook 15-30% conversiestijging behalen door de inzet van gepersonaliseerde (omnichannel) klantervaringen? Meld je dan aan, of vraag naar de mogelijkheden via reinier@u-digital.nl of 0614356282

Criteria van deelname: minimaal 20.000 sessies en 300 conversies per maand

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us