WIN een Google Analytics training!

WIN één van de 5 Google Analytics trainingen! Dit is een unieke kans voor jou of een collega van je om gratis een Google Analytics training te volgen. Meld je aan voor deze winactie via de WINNEN button (inmiddels verlopen). Onder alle aanmeldingen verloten we 5x een gratis Google Analytics training ter waarde van 395 euro.

In onze Google Analytics training wordt geleerd hoe Google Analytics ingezet kan worden om effectieve analyses te maken en daarmee jouw online doelstellingen te bereiken. Onze praktische Analytics training is volledig hierop afgestemd: kleine groep, zeer interactief en begeleid door een Google Analytics professional.

Je leert:
• Hoe Analytics werkt en hoe je het implementeert
• Hoe je doelen en funnels instelt om bezoekersgedrag te analyseren
• Hoe je Analytics data zoals dimensies en metrics moet interpreteren
• Hoe je dashboards en standaard rapporten moet aanmaken
• Hoe je micro conversies kan meten en analyseren

De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Gezamenlijk met de winnaars reserveren we een datum waarop de training wordt gegeven bij ons op locatie. Niet gewonnen en toch een Google Analytics training volgen? Neem contact met ons op. Aanmelden voor de winactie kon tot vrijdag 26 mei 2017.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us