Weer een succesvolle YOP proefdag!

Vrijdag 11 januari vond alweer onze tweede YOP proefdag plaats. Dit keer had onze online strateeg Baran de eer om een enthousiaste groep online marketeers mee te nemen in de snel veranderende wereld van online marketing. De deelnemers bestonden uit zowel B2B als B2C marketeers afkomstig uit verschillende branches.

We begonnen de workshop met het uitwerken van de customer journey van ieders organisatie. Vervolgens gaven we onder andere een doorkijk naar onderwerpen als marketing automation en predictive marketing. Het was een geslaagde middag waar zowel kennis als ervaringen werden gedeeld, en er waardevolle tips en tricks konden worden uitgewisseld. Wij willen alle deelnemers bedanken voor de uitstekende voorbereiding en hun inzet!

Wil je ook een keer kennismaken met YOP? Neem contact met ons op via het contactformulier en dan hoor je spoedig van ons.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us