U Digital organiseert succesvolle workshop personalisatie

Afgelopen woensdag (31 maart) hebben onze personalisatie specialist Thomas en digitaal strateeg Eric een succesvolle workshop omtrent personalisatie verzorgd. Tijdens deze dag hebben zij invulling weten te geven aan de ‘roadmap naar succes’ van de deelnemers op het gebied van dit topic.

De groep deelnemers bestond uit een online marketeer en marketing- en e-commercemanagers van Mosadex Groep, Holland Pharma en Smeeing Mobility. De workshop personalisatie was erop gericht om hen een kijkje in de keuken te laten nemen, uitleg te geven over CDP-tooling én samen met de deelnemers te kijken wat de next best steps zijn voor hun organisatie. Daarnaast was het leuk om te horen dat de aanwezige online professionals allen positief gestemd waren over het niveau én de invulling van de workshop. Tot slot werd deze leuke en informatieve dag afgesloten met een heerlijke gezamenlijke lunch, uiteraard alles op gepaste afstand!

Op 15 april staat de volgende workshop personalisatie alweer voor de deur. Dus… Ben jij benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen aan een flinke conversiestijging door de inzet van gepersonaliseerde klantervaringen? Meld je dan aan, of vraag naar de mogelijkheden via @reinier@u-digital.nl of 0614356282.

Criteria van deelname: minimaal 20.000 sessies en/of 300 conversies per maand

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us