U Digital is wederom FD Gazelle!

U Digital behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarom bekroond met een FD Gazellen Award 2017. Dit is het derde jaar op rij dat we voor een FD Gazellen Award in aanmerking komen.

De FD Gazellen Award is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Elk jaar gaan ze op jacht naar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid winnen een FD Gazellen Award. 9 november is de prijsuitreiking voor de regio Zuid-Nederland en in december vindt de Grande Finale plaats waar de snelste groeier van Nederland bekend wordt gemaakt.

“Ik ben heel erg trots op de prestaties van ons team en in het vertrouwen dat we in de afgelopen jaren van onze klanten hebben gekregen. Beide zijn wat mij betreft de succesfactoren voor een goed lopend bedrijf. Een enthousiast en gedreven team met professionals en daardoor de kwaliteit kunnen leveren die de opdrachtgever verwacht (en als het mogelijk is soms nog een stukje meer).” – Sam Engel | Directeur U Digital

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us