U Digital is een erkend leerbedrijf

Onlangs heeft U Digital de titel ontvangen van ‘Erkend leerbedrijf’. En dat is een titel om trots op te zijn! Dit beeldmerk, uitgegeven door de SSB, laat zien dat U Digital een belangrijke rol speelt bij het opleiden van jonge vakmensen.

Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het erkennen en ondersteunen van leerbedrijven is ondergebracht bij één organisatie: de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB. De SBB zorgt er samen met bedrijven voor dat beroepsonderwijs optimaal aansluit op de praktijk.

Leren in de praktijk speelt een belangrijke rol bij het opleiden van jonge vakmensen. Zeker in onze online branche, waarin de ontwikkelingen soms zo snel gaan dat het zelfs als een vereiste kan worden gezien om te leren in de praktijk. Mede hierdoor hechten we bij U Digital veel waarde aan een helder leerwerktraject. Om dit te realiseren zijn er leerbanen nodig in een veilige omgeving en met goede begeleiding. Zo krijgen studenten de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en krijgt U Digital de vakmensen die we nodig hebben om onze klanten optimaal te kunnen helpen!

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us