U Digital en Datatrics organiseren Seminar

Dinsdag 7 november stond Sam Engel samen met Bas Nieland (CEO & Data Magician @Datatrics) op hun eigen seminar: Predictive Marketing & E-commerce. De seminar vond plaats in Amsterdam en werd georganiseerd in samenwerking met Copernica.

Bij de seminar werd ingegaan op welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Predictive Marketing in relatie tot E-commerce. Tevens werden de nieuwe mogelijkheden, eventuele gevolgen en resultaten van Predictive Marketing behandeld. Daarnaast werd uitgelegd hoe Copernica i.c.m. Datatrics het mogelijk maakt om zelf aan de slag te gaan met Predictive Marketing.

“Het is leuk en leerzaam om samen met partners en klanten te praten over nieuwe ontwikkelingen op online marketing gebied. Een seminar is hiervoor bij uitstek de geschikte gelegenheid.” – Sam Engel | Directeur U Digital

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us