Teamuitje aan het water

Donderdag 27 juni vond alweer het 2e teamuitje van dit jaar plaats, geregeld door collega’s Mike en Rosalie. U Digital organiseert, behalve een maandelijkse lunch en borrel, eens per kwartaal een teamuitje. De activiteiten tijdens onze uitjes verschillen telkens weer. Van karten tot bowlen en van een pubquiz tot handboogschieten. Dit keer was de activiteit geheel afgestemd op het warme weer.

Team U Digital verzamelde zich halverwege de middag bij Beachclub Zuyver in Eersel. Op het prachtige paviljoen begonnen we het uitje relaxend onder het genot van een drankje. Een ruime 25 graden was het perfecte weer om heerlijk te loungen. Elke werknemer had vooraf de opdracht gekregen om een thuis een moodboard over zichzelf te maken. Met deze moodboards hebben we een leuk teambuilding spel gedaan, waardoor we elkaar als collega’s nog beter hebben leren kennen. Tegen de avond ging de barbecue aan en hadden we de mogelijkheid om pootje te baden aan het Duynenwater. Het was een geslaagde dag!

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us