Sponsor Jazz in Duketown

Van 2 t/m 5 juni 2017 vindt op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch de 44e editie van Jazz in Duketown plaats. Jazz in Duketown is het grootste gratis jazzfestival in Nederland en trekt jaarlijks ruim 150.000 bezoekers. Op de gratis te bezoeken podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op.

Eén van de grote namen op het grootste gratis jazzfestival van Nederland is de Amerikaan Joshua Redman, die tot de wereldtop van de (jazz)saxofonisten behoort. Andere artiesten die te horen en te zien zijn tijdens komend Jazz in Duketown zijn: Michelle David & The Gospel Sessions, Trijntje Oosterhuis & de Dutch Concert Big Band, The Comet is Coming, Sons of Kemet, & Shabaka Hutchings, China Moses, La Selva Sur, The Preacher Men en Dinosaur.

Wij zijn één van de sponsoren van Jazz in Duketown. Afgelopen week hebben wij de nieuwe website van Jazz in Duketown gelanceerd. Bij het bouwen van de website op basis van WordPress hebben wij onder andere rekening gehouden met de behoorlijke piekbelasting, die er zal zijn tijdens de festivaldagen en dan met name vanuit mobiel verkeer.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us