Onze nieuwe kantoorruimte

U Digital zit in de lift. Gazelle Award, spreker op de Multichannel Conference, sponsor van Jazz in Duketown, nieuwe medewerkers en bovenal een nieuw kantoor in het meest prominente gebouw van Strijp-S in Eindhoven: het Klokgebouw!

Onlangs zijn wij verhuisd naar onze nieuwe kantoorruimte in het Klokgebouw. We betrekken een ruimte van iets meer dan 100m2, zodat er ook voldoende ruimte is om verder uit te breiden komend jaar. Het Klokgebouw was de fabriek voor Philite, de Philipsnaam voor bakeliet. Door de grote werkgelegenheid die het bedrijf schiep, maakte Philips het kleine dorp Eindhoven groot.

In 2004 verkocht Philips Strijp-S aan Park Strijp Beheer. Vanaf 2006 is er serieus werk gemaakt van de herontwikkeling van Strijp-S. Er kwam nieuwe bedrijvigheid, met name in de creatieve sector. Hierdoor krijgt Strijp-S ieder jaar meer vorm. In de komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Op Strijp-S, maar ook bij U Digital!

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us