Online Marketing Eurocamping Vessem

Eurocamping Vessem wil graag hun online strategie optimaliseren en heeft hierbij de hulp van U Digital ingeschakeld. Door de inzet van onze expertises helpen wij met het genereren van leads, verzamelen van klantdata en het meten van resultaten.

We zijn aan de slag gegaan met het doorvoeren van verbeteringen op de website en het bouwen en starten van Google AdWords campagnes. Daarnaast zetten we gepersonaliseerde e-mail marketing in om top of mind te blijven bij de bestaande klanten. We sturen maandelijks een nieuwsbrief en hebben automatische follow-up mails ingesteld, die verstuurd worden na het aanvragen van een brochure. Tot slot zijn we actief bezig met het monitoren van de online reviews. Door het verzamelen van klantdata kunnen we de effectiviteit van de campagnes meten, waardoor gerichte investeringen kunnen worden gedaan.

“Wij kijken met een tevreden blik naar onze samenwerking met U Digital. Wij zijn blij met de genomen stappen en merken duidelijke vooruitgang door de inzet van onze nieuwe online strategie.” – Ralf Driesen | Eigenaar, Eurocamping Vessem

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us