Nominatie FD Gazellen 2018!

U Digital is wederom bekroond met een FD Gazellen Award! Het is al het vierde jaar op rij dat we hiervoor in aanmerking komen en daar zijn we trots op! De FD Gazellen Award is een initiatief van Het Financieele Dagblad en wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De FD Gazellen Award viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum. Daarnaast zijn de criteria om in aanmerking te komen voor de award dit jaar flink aangescherpt. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid worden vanaf nu meegewogen. Het is daarom een nog groter compliment dat we ook dit jaar weer genomineerd zijn! De prijsuitreiking voor de regio Zuid-Nederland vindt plaats op 8 november in Eindhoven. In december volgt de Grande Finale waarbij de landelijke prijzen worden uitgereikt.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us