Nominatie Copernica Partner Awards 2019

U Digital is al jaren tevreden partner van Copernica en is dit jaar genomineerd voor Partner of the Year Award 2019. Copernica is expert op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Als partner bieden wij diverse diensten aan om deze software optimaal toe te passen. Bijvoorbeeld door geautomatiseerde e-mailcampagnes of gepersonaliseerde nieuwsbrieven.

Copernica heeft ons samen met 6 andere bedrijven uit ruim 300 partners geselecteerd voor deze prijs. Bij de kwalificatie hebben ze gekeken naar de omzet, het aantal aangesloten klanten en de inzet van marketingactiviteiten. Wij voelen ons vereerd met deze geweldige nominatie!

De feestelijke prijsuitreiking van zowel ‘Partner of the Year’ als ‘Best Newcomer of the Year’ vindt donderdag 14 november plaats in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us