Jazz in Duketown 2019

Ook dit jaar waren wij één van de sponsoren van Jazz in Duketown. Het is alweer het 3e jaar op rij dat U Digital onderdeel is van dit geweldige festival in ’s-Hertogenbosch. Jazz in Duketown is het grootste jazzfestival in Nederland met meer dan 150.000 jaarlijkse bezoekers.

Als sponsor is U Digital verantwoordelijk voor de website van Jazz in Duketown. Met een grote piek in het aantal mobiele bezoekers tijdens het festival is dit elke editie weer een mooie uitdaging. Daarnaast hebben wij een muziektest op de website ontwikkeld. Met deze test kunnen bezoekers erachter komen welk type jazz hen aanspreekt en worden ze meteen naar het juiste podia gestuurd. Wij vinden het sponsoren van dit evenement erg belangrijk om zo kunst en cultuur beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarnaast is het een leuke bijkomstigheid dat we onze klanten jaarlijks voor het festival mogen uitnodigen op het V.I.P terras. Bedankt Jazz in Duketown 2019, tot volgend jaar!

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us