Jazz in Duketown 2017 was een succes!

Het zit er op! Het waren vier dagen vol met muziek, feest, hard werken en gezelligheid. Hopelijk hebben jullie net zo genoten van Jazz in Duketown 2017 als wij. Wij willen iedereen in ieder geval bedanken voor de positieve reacties op de door ons gebouwde website.

Van 2 t/m 5 juni 2017 vond op verschillende podia in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch de 44e editie van Jazz in Duketown plaats. Het grootste gratis jazzfestival in Nederland trok ook dit jaar weer vele bezoekers. Dit jaar waren wij één van de sponsoren van Jazz in Duketown. En met succes, want de nieuwe website van Jazz in Duketown werd positief ontvangen.

Op diverse podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch traden nationaal en internationaal bekende muzikanten op. Ook onze klanten waren uitgenodigd om Jazz in Duketown te beleven vanaf het VIP deck. Op dit speciale podium, tegenover het hoofdpodium, hebben we samen genoten van de geweldige optredens van Room Eleven & OTO Machine. Namens U Digital willen wij iedereen bedanken voor de gezelligheid. Op naar Jazz in Duketown #45!

NEEM DE VOLGENDE STAP

Heb je een online vraagstuk of wil je weten wat onze visie is op jouw digitale strategie? We ontmoeten je graag op ons kantoor in het Klokgebouw of komen langs om kennis te maken op locatie.

Contact Us